Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.
Afitos

Afitos leto 2017Ukoliko želite da osetite drugačiji Halkidiki od onoga koji pružaju već poznata letovališta posetite Afitos.
Jedno od retkih mesta na Halkidikiju koje je sa sačuvalo istorijsko-arhitektonsko nasleđe. Prvi pisani tragovi o Afitosu datiraju još 800 godina pre Hrista. U antička vremena kroz njega su, kaže legenda, prolazili kraljevi i vojskovođe, a već skoro 3000 godina se u njemu prepliću mit i istorija.
Danas je Afitos klasično grčko i autentično mediteransko mestašce, već godinama stecište turista iz Zapadne Evrope, koji su ovde otkrili svu lepotu odmora i uživanja u prijatnoj atmosferi.
Celo mesto se nalazi na steni iznad mora, sa koje se pruža jedinstven pogled na zaliv Toroneos. More je kod Afitosa izuzetno čisto i ostaje toplo sve do jesenjih dana.

Afitos se nalazi na severu istočne obale poluostrva Kasandra, između Nea Fokea-e i Kalitea-e. Od popularnih mesta Polihrona, Haniotija i Pefkohorija je udaljen oko 18 km. od Soluna Afitos je udaljen nekih 80-ak kilometara.

Ovo malo turisticko mesto je pravi izbor za leto 2017. Afitos.
U nasoj ponudi Afitos leto 2017 - Vila Vrahos

Vise o Afitosu :
O mestu Afitos:       Afitos i njegova Istorija:      Dok ste u Afitosu:    Kako stici do Afitosa :

Vila Vrahos AfitosVila Vrahos Afitos - Preporuka

Vila Vrahos Afitos

Afitos studiji Vila Vrahos. Sve jedinice imaju prelep pogled na more. Povoljne ponude za leto 2017 u Afitosu.

Saznajte više