Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

Vila Niki Nea Kalikratia -

Vila Niki Nea Kalikratia LETO 2018! Vila Niki se nalazi na oko 100 metara od gradske plaže, u centru Nea Kalikratie, 

Pogledajte galeriju slika

  

Smeštajni objekat se nalazi u centru Nea Kalikratie, na oko 100 metara od gradske plaže.Supermarket se nalazi u prizemlju smeštajnog objekta, a pekara i zelena pijacau neposrednoj blizini.

Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim dupleksima.Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje). Struktura duplexa: spavaća soba raspolaže jednim francuskim ležajem, mala soba ima singl ležaj i nema  prozor, dnevni boravak sa kuhinjskim delom sa sofom na razvlačenje. Kuhinjski deo sadrži šporet sa rernom, veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajnej edinice.  Svi duplexi imaju  TV prijemnike sa grčkim kanalima  i prostrane terase. Duplexi su klimatizovani. Smeštajni objekat ne poseduje  internet wireless i obezbeđeno parking mesto.
 
Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu.
 

KOORDINATE:
N 40°18'41.04"
E 23°03'44.89"                


Aktuelni popusti do 20% za rane uplate do 01.04.2018. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.

Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu. Organizator putovanja turistička agencija "MarketTours", Licenca OTP 18/2016, važi od 05.02.2016. godine
U cilju poboljsanja nase ponude, radovace nas vase sugestije, komentari i utisci sa letovanja iz Nea Kalikratie i vile Niki.   Fotografije sa vaseg letovanja u Nea Kalikratiji mozete poslati na nasu adresu.
Neke od fotografija sa vaseg letovanja, cemo postaviti na sajt uz vasu saglasnost, a na kraju sezone, najlepsu fotografiju nagraditi sa aranzmanom za dvoje u Nea Kalikratiji.
Vas Market Tours
Kalikratia apartmani Vila Niki