Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

Vila Dora Nea Kallikratia LETO 2018 -

Vila Dora Nea Kalikratia LETO 2018! Vila Dora nalazi se na 10 metara od gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratie.

Pogledajte galeriju slika
Vila Dora nalazi se na 10 metara od gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratie. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.

Smeštajni objekat raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, trokrevetnim apartmanima, raspoređenim u prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu.
Struktura studija u prizemlju: soba raspolaže francuskim ležajem,kuhinjom.
Struktura trokrevetnog studija: soba raspolaže sa dva singl ležaja i sofom koja se razvlači, kuhinjom. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje).
Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena kuhinja sa ležajem (koji se razvlači ili ne razvlači zavisno od broja aprtmana).Kuhinjski deo sadrži šporetsa rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.  Svi studiji i apartmani  imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i terase sa bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedice su klimatizovane. Smeštajni objekat ne poseduje internet wireless i obezbeđeno parking mesto.

 

Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma.
 

KOORDINATE:
N 40°18'35.58"
E 23°03'59.21"

Aktuelni popusti do 20% za rane uplate do 01.04.2018. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.

Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu. Organizator putovanja turistička agencija "MarketTours", Licenca OTP 18/2016, važi od 05.02.2016. godine


U ciljju poboljsanja nase ponude, radovace nas vase sugestije, komentari i utisci sa letovanja iz Nea Kalikratie i vile Dora.   Fotografije sa vaseg letovanja u Nea Kalikratiji mozete poslati na nasu adresu.
markettours@nscable.com Neke od fotografija sa vaseg letovanja, cemo postaviti na sajt uz vasu saglasnost, a na kraju sezone, najlepsu fotografiju nagraditi sa aranzmanom za dvoje u Nea Kalikratiji.
Vas Market Tours