Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

Vila Dora Nea Kallikratia LETO 2018 -

Vila Dora Nea Kalikratia
Apartmani vile Dora već nekoliko sezona su medju najprodavanijim apartmanima u našoj ponudi. I za leto 2018 u apartmanskoj ponudi Nea Kalikratie nalazi se ova vila.
Lokacija: Vila se nalazi na samoj plaži.

Pogledajte galeriju slika

Vila Dora Nea Kalikratia


Apartmani vile Dora već nekoliko sezona su medju najprodavanijim apartmanima u našoj ponudi. I za leto 2018 u apartmanskoj ponudi Nea Kalikratie nalazi se ova vila.
Lokacija: Vila se nalazi na samoj plaži, a od centra mesta je udaljena oko 400 metara.
Smeštaj: Vila je novijeg datuma gradnje i raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i apartmanima koji su opremljeni sa nešto novijim nameštajem, frižiderima,  velikim šporetima, plazma televizorima i svi su klimatizovani. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo i balkon.
*Studio ½: nalazi se u prizemlju. Ima jedan francuski ležaj i predvidjen je za smeštaj maximalno dve odrasle osobe + jedno dete.
*Apartmani ½ i 1/3 se nalaze na I, II i III spratu. Raspolažu sa jednim francuskim ležajem u spavaćoj sobi i jednim kaucem na rasklapanje u dnevnom boravku. (pogledajte crtež). Predvidjeni su za smeštaj 2 odrasle osobe ½ apartman  ili dve odrasle osobe + dvoje dece 1/3 apartman.
*Studio1/3 Nalazi se na IV spratu. Raspolaže sa 2 singl ležaja i jednim kaucem na razvlačenje, a može da se doda i jedan pomoćni ležaj. Namenjen je za smeštaj 4 osobe. Ima veliku terasu i fantastičan pogled na more, plažu i Nea Kalikratiu.

Organizator putovanja turistička agencija "Market Tours", Licenca OTP 18/2016, važi od 05.02.2016. godine


U ciljju poboljsanja nase ponude, radovace nas vase sugestije, komentari i utisci sa letovanja iz Nea Kalikratie i vile Dora.   Fotografije sa vaseg letovanja u Nea Kalikratiji mozete poslati na nasu adresu.
markettours@nscable.com Neke od fotografija sa vaseg letovanja, cemo postaviti na sajt uz vasu saglasnost, a na kraju sezone, najlepsu fotografiju nagraditi sa aranzmanom za dvoje u Nea Kalikratiji.
Vas Market Tours